Hope Központ

A meddőség és a szexualitás pszichológiai központja

 

Miről szól a Hope Központ programja?

 

A meddőség és a szexualitás problémái hátterében meghúzódó lehetséges pszichológiai tényezők feltárását nagy odafigyeléssel és empátiával végezzük párok/ egyének esetében. Tudományos kutatások és rendelői tapasztalataink is egyaránt bizonyítják, hogy sok ismeretlen eredetű, illetve biológiailag nem igazolt meddőség és a szexualitás zavarinak hátterében gyakran lelki eredetű problémák állnak. Központunk fő célkitűzése, hogy egyedüliként hazánkban, magas színvonalon nyújtsunk pszichológiai szolgáltatást mindazon személyek számára, akik ezekkel a problémákkal küzdenek. Meggyőződésünk szerint, a nők és férfiak vizsgálata egyaránt fontos, mivel a pszichológiai tényezők mindkét oldalon, akár együtt is felmerülhetnek.

 

Mire számítson a vizsgálat során? Milyen időpontra jelentkezhet?

 

Vizsgálataink időtartama kb. 4 óra/ fő, párok esetében egy időben, szimultán történik szóbeli és írásbeli tesztek, illetve pszichológiai interjúk felvételével. A rendelésre kérjük hozza magával a már elvégzett vizsgálatok eredményeit. Javasoljuk, hogy az Ön pszichológiai kivizsgálásra vegyen ki szabadságot, mert a többórás vizsgálat megterhelő, érzelmileg is megindító lehet.

A Hope Központ rendelése hétköznap, illetve szombati napokon 9-13-ig tart, melyre előzetesen be kell jelentkezni a 06 20 357 0676-es telefonszámon.

 

Hogyan és mikor kapja meg az eredményt?

 

A szóbeli visszajelzést 72 órán belül tudjuk biztosítani, a vizsgálat írásos eredményét pedig egy héten belül átadjuk klienseinknek, mely történhet személyesen a rendelőnkben vagy ajánlott levél formájában, postai kézbesítéssel. A szóbeli visszajelzés a normál rendelési időben, a szabad kapacitás figyelembevételével történik. Ennek időtartama 45-60 perc.

 

Milyen további lehetőségek állnak klienseink rendelkezésre?

 

Amennyiben a vizsgálat feltár olyan tényezőket, melyek negatív hatással lehetnek a gyermekvállalással kapcsolatban, lehetőséget biztosítunk rendelőnkben pszichológiai tanácsadásra, stresszkezelő technikák elsajátítására, coaching igénybevételére.

 

Egyéb fontos információk

 

A Hope Központban orvosi vizsgálatokat nem végzünk!

 

A pszichológiai vizsgálatok nem helyettesítik vagy zárják ki az orvosi beavatkozásokat, a meddőségi kezeléseket. Pszichológiai vizsgálataink az OEP által nem finanszírozottak, de önkéntes egészségpénztári számla terhére elszámolhatók! A vizsgálatok költségeiről az Áraink menüpont alatt vagy a 06 20 357 0676-os telefonon tájékozódhat.

 

Csatlakozzon hozzánk a facebookon!